USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

В Україні можлива друга хвиля повені

21 Квітня 2023 16:52
Спад весняної повені триває, але може бути і друга хвиля наприкінці квітня – на початку травня.

Про це повідомила пресслужба Укргідроенерго.

Станом на 21 квітня, незважаючи на спад весняної повені, гідроенергетики продовжують пропуск води за збалансованим графіком.

«За прогнозами синоптиків, наприкінці квітня – на початку травня в Україні очікуються ще більш значні опади – отже, може бути і друга хвиля повені», – повідомили в компанії.

На сьогоднішній день Черкаська та Чернігівська області переважно вийшли із «червоної» зони небезпеки підтоплень. Натомість у цю зону тепер входять регіони середнього Дніпра.

За даними ДСНС, зараз гідрологічна ситуація контролюється. Спостерігається тенденція зниження темпу підвищення рівня води в річках на півночі країни. Залишаються підтопленими 1490 домогосподарств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus