USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

В Україні офіційно дозволили «телемедицину»

26 Вересня 2016 23:30
Уряд розширив платні послуги медзакладів і вніс туди телемедицину.

Про це повідомляє ТСН.

Невдовзі українці та іноземні громадяни, які перебувають в Україні, зможуть платно отримувати консультації лікарів на відстані, тобто навіть "Скайпом".

Уряд своєю постановою розширив перелік платних послуг, які можуть надавати державні та комунальні заклади охорони здоров'я, вищі медичні заклади освіти, бюджетні наукові установи відповідного профілю. Туди внесли поняття "телемедицина" – коли лікар зможе на відстані діагностувати та консультувати в критичних ситуаціях (якщо перевезення важкохворих на відстані буде неможливим, а діяти слід буде швидко), а також інших пацієнтів, у тому числі які перебувають удома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
sai Показати IP 27 Вересня 2016 00:00
Лікарі в лікарнях допомагають тільки коли гроші зашуршать - а тут Скайп... Ні гроші не передаси, ні лікаря не застанеш... Ну хто з цим гратися буде? Скайп - лише для офіційної платної медицини корисній, якої в Україні немає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus