USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Україні офіційно запустився перший банк без відділень

22 Листопада 2017 11:22
Екс-менеджери Приватбанку запустили повноцінну версію першого в Україні mobile-only банку - monobank.

Про це повідомив співзасновник Fintech Band Дмитро Дубілет на своїй Facebook-сторінці.

"Нарешті, ми запустили monobank. Повноцінно запустили", - пише він.

Дубілет зазначив, що для того, щоб стати клієнтом monobank, потрібно сфотографувати паспорт і ІПН (система розпізнає дані автоматично). Потім потрібно вибрати, коли і куди буде доставлена карта. Також в деяких містах карту можна забрати тільки самостійно в одній з точок видач.

За його словами, оформлення, обслуговування та доставка картки - безкоштовні.

Мобільний банк розробили в Fintech Band екс-менеджери націоналізованого Приватбанку. Він буде представляти собою b2b-платформу з випуску кредитних карт, яка не належить конкретному банку, але дозволяє банкам підключатися на партнерських умовах. Першими підключитися до неї вирішили iBox Bank і Universal Bank.

Нагадаємо, що в кінці травня колишні перший заступник голови Приватбанку Олег Гороховський, директор з інформаційних технологій Дмитро Дубілет і керівник бізнесу Платежі та перекази Михайло Рогальський анонсували запуск першого в Україні mobile-only банку.

На даний момент monobank співпрацює з двома українськими банками - Айбокс Банком і Універсал Банком Сергія Тігіпка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus