USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні перевірили дев’ять осіб – коронавірусу немає

6 Березня 2020 23:38
Станом на 6 березня до Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України надійшло 9 повідомлень про підозри на захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19. Лабораторні дослідження у вірусологічній референс-лабораторії тривають.

Про це пишуть Українські Національні Новини з посиланням на МОЗ.

«На сьогодні до Центру громадського здоров’я надійшло 9 повідомлень про підозри на захворювання COVID-19, лабораторні дослідження у вірусологічній референс-лабораторії тривають», – повідомили у МОЗ.

Дослідження не підтвердили підозру на коронавірус у 9 українців. У міністерстві зазначили, що на ранок 6 березня «в Україні зареєстровано один лабораторно підтверджений випадок COVID-19».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Живи будьєм нє памрь Показати IP 7 Березня 2020 09:01
Не підтвердилось, через відсутність обладнання і технологій для ідентифікації вірусів. Але яка різниця, українці уже перехворіли на чорт-зна які види вірусів.
Иван Показати IP 7 Березня 2020 14:27
- а разве в Украине появились экспресс-тесты на вирус? - Почему Украина единственная страна где нет заболевших или итого хуже? - Зачем вводят обязательную дезинфекцию в маршрутках города?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus