USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Україні під час війни зменшилася кількість ДТП у 1,8 раза

25 Грудня 2022 14:28
За 10 місяців війни Національна поліція виявила під час перевірки на блокпостах 742 розшукуваних та майже 5,2 тис. підозрілих осіб, ймовірно причетних до незаконної діяльності.

А також – понад 2,7 тис. транспортних засобів, які перебували у розшуку, повідомляє Національна поліція.

Також:

– Правоохоронці оглянули 16 тис. га території під час заходів із розмінування. Крім того, вибухотехніки вилучили близько 184 тис. боєприпасів та понад 4,7 тонни вибухових речовин. Знищили понад 50,5 тис. вибухонебезпечних предметів.

– Нацполіція зареєструвала 97 тис. ДТП. Кількість зафіксованих аварій зменшилася у 1,8 раза. Поменшало на 17% смертей на дорогах – 2438 осіб загинули внаслідок автопригод.

Читати ще: «Були готові навіть до бойових дій». Головний поліцейський Волині Юрій Крошко – про роботу поліції в умовах війни. ІНТЕРВ’Ю

«Ми продовжуємо допомагати людям у цей складний холодний час. На території країни працюють 946 підрозділів поліції, в яких громадяни можуть зігрітися та зарядити ґаджети», – йдеться у повідомленні.

Крім того, розгорнуто 47 мобільних поліцейських пунктів, куди кожен може звернутися за допомогою.

«Поки ми єдині, жоден ворог нам не страшний. Ми відзначимо найочікуваніші зимові свята, загадаємо найважливіше бажання. І воно неодмінно здійсниться. Бо Добро завжди перемагає», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus