USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні посилять карантинний контроль: МОЗ розіслало листи в регіони

19 Серпня 2021 19:15
За результатами аналізу епідемічної ситуації, стану тестування на COVID-19 і темпів проведення вакцинальної кампанії, а також для стримання розповсюдження коронавірусної хвороби в усіх регіонах посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

«Зараз ситуація із коронавірусною хворобою в Україні контрольована, але ми бачимо тенденцію до зростання і маємо розуміти, що не час розслаблятися. Перемогти епідемію можна, лише докладаючи спільних зусиль. Кожен може носити маски, дистанціюватися від інших і отримати щеплення. Головне — пам’ятати, що ці кроки наближають нас до нормального доепідемічного життя», — сказав міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Зазначається, що відповідний лист був надісланий сьогодні головам обласних та Київської міської державних адміністрації, керівникам обласних структурних підрозділів з питань охорони здоров’я, Національної поліції України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

У МОЗ нагадали, що в умовах пандемії громадяни мають дотримуватися протиепідемічних заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236: носити маски в громадських будинках та спорудах, в громадському транспорті, під час проведення масових заходів; дотримуватися фізичної дистанції; дотримуватися вимог щодо кількості пасажирів в громадському транспорті; дотримуватися режиму самоізоляції особами, які підлягають самоізоляції.

Як повідомляли, раніше Кабінет Міністрів продовжив режим надзвичайної ситуації та адаптивний карантин до 1 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людина Показати IP 19 Серпня 2021 22:59
Як ця пропаганда втомила
Всім Показати IP 20 Серпня 2021 10:13
Цей масовий психоз вже добряче набрид. Засуньте свої маски самі знаєте куди. Краще померти стоячи, ніж жити на колінах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus