USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні посилять ліцензійні умови для навчання іноземних студентів

31 Грудня 2020 07:20
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що потрібно посилити ліцензійні умови для навчання іноземних студентів в Україні та створити е-платформу, щоб прибрати корупцію при вступі.

Про це повідомляє 24 канал.

Шмигаль також підтримав пропозицію про введення незалежного іспиту для іноземних студентів, який сприятиме підвищенню конкурентоспроможності.

Він запевнив, що посилити ліцензійні умови для навчання іноземних студентів необхідно вже зараз, щоб наступного навчального року мати інструмент для контролю.

Також, за словами прем’єра, для цього треба прискорити запровадження електронної платформи, щоб підвищити ефективність популяризації українських освітніх послуг, а також забезпечити прозорість навчання для іноземних студентів.

«Створення електронної платформи для вступу іноземних студентів має прибрати людський фактор, посередників в освітньому процесі та чинники, які можуть спричиняти корупцію. Адже якість освіти для іноземних студентів впливає насамперед на імідж України», – наголосив Шмигаль.

Додамо, що згідно з дослідженням, понад 40% іноземних студентів обрали українські виші через якість навчання. Ще 40-60% опитаних іноземців вибрали навчання в Україні через вартість навчання, а 35% – через легкість визнання диплома на батьківщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus