USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Україні повернуть податки, скасовані через війну: список

28 Травня 2022 07:00
З початку повномасштабного вторгнення було скасовано ряд податків для бізнесу, однак, враховуючи потреби державного бюджету, уряд планує повернути нарахування податку на додану вартість (ПДВ) на імпортні товари та ввізні мита.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів міністр фінансів Сергій Марченко, передає УНІАН.

«На першому етапі ми хочемо повернути ПДВ на імпортні товари та ввізні мита. Це робиться для того, щоб наповнити бюджет і підтримати національних виробників. Якщо почати розбиратися в деталях, то можна зрозуміти, що ці ініціативи мають сенс з точки зору національного бізнесу та економіки. Зокрема, повернення відшкодування ПДВ – це важливе і правильне рішення, я не знаю, чому дехто каже, що це заважає бізнесу», – зазначив він.

Читати ще: Знижені податки та скасований акциз: Кабмін переформатовує економічну модель України

Як ми писали, в Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії скасували всі перевірки бізнесу і вводиться спрощений облік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бульба Показати IP 28 Травня 2022 08:54
Та ладно??? Тож зіба не поліція і чиновники наповнюють буджет?? Міліон разів чув!!!коли говорив з ними!!! Коли кожеш що вони наняти обслуговувати народ України і що я їм плачу податками!! То завжди чути : - Ми теж платимо податки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus