USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні розпочалася електронна вступна кампанія до вишів

12 Липня 2018 11:44
Відсьогодні в Україні стартувало подання електронних заяв на вступ до вищих навчальних закладів. Електронна вступна кампанія триватиме до 26 липня 2018 року.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України, пише Інтерфакс-Україна.

"Подавати заяви через електронні кабінети можна буде з 12 липня до 26 липня. Реєстрація електронних кабінетів триватиме до 18:00 год. 25 липня", - йдеться в повідомленні прес-служби Міносвіти.

Водночас міністерство звертається до вступників із проханням не поспішати подавати електронні заяви в перший день.

Міносвіти просить абітурієнтів перед поданням заяв до вишу перевірити правильність внесеної інформації, оскільки після подання першої заяви виправити її самостійно можливості не буде.

Згідно з правилами вступу, абітурієнти можуть подати до семи заяв на місця бюджетного та регіонального замовлення в закритих (фіксованих) і відкритих конкурсних пропозиціях. Кількість заяв на контрактну форму навчання не обмежується.

Вступники можуть подати заяви не більш ніж за чотирма спеціальностями на місця державного та регіонального замовлення. Кількість заяв на спеціальності на контрактну форму навчання не обмежується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus