USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Україні – ще одна жертва суїцидальної гри «Момо», – ЗМІ

30 Серпня 2018 14:03
У середу, 29 серпня, в Кам'янському близько 14:00 сталося самогубство. За словами очевидців, хлопець стрибнув з даху багатоповерхового будинку і впав на дашок парадного входу.

Кам'янчани, обговорюючи пригоду, кажуть, що загиблого до такого вчинку його підштовхнула страшна гра «Момо», яка розлетілася по всьому світу, передає 5692.

Як розповіла старший інспектор сектору моніторингу Кам'янського відділу поліції Олена Тимченко, відкрито справу за статтею 115 Кримінального кодексу України. Зараз встановлюються всі можливі причини самогубства.

Нещодавно у Кривому Розі вистрибнула з вікна шостого поверху 13-річна Софія. Серед контактів в її мобільному телефоні знайшли посилання на Момо. Друзі дівчинки стверджують, що Соня була підписана також на суїцидальні групи «Синій кіт» та «Червона сова», однак вчинок своєї подружки підлітки більше пов'язують саме з «Момо».

«Момо» - смертельно небезпечна гра, яка поширюється за допомогою месенджера WhatsАpp. Спочатку в контактах з'являється новий користувач - анонімний куратор, підписаний як MOMO. Він надсилає підліткам страшні картинки, фотографії із зображенням сцен насильства, а потім пропонує виконувати різні накази. Якщо ж людина відмовляється це робити, їй починають погрожувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лисий з Brazzers Показати IP 30 Серпня 2018 14:43
Чим більше самогубців,тим менше самогубців.А взагалі батьки повинні контролювати школоту,типу з ким вона водиться і чим цікавиться і займається.всі проблеми від безділля,гуртки потрібно робити, щоби діти були зайняті.найпечальніше те,що ми не в змозі захистити наших дітей від паскудного впливу (
Правдоруб Показати IP 30 Серпня 2018 19:10
Кіберполіція чим займається????
саша Показати IP 31 Серпня 2018 09:01
Це точно, батьки тикають в телефони постійно і діти також... Краще вже хай фільми для дорослих дивляться чим це момо...
... Показати IP 31 Серпня 2018 10:32
Боже. По-моему, всем известно, что Момо создавалась для рекламы новой хоррор игры. К тому же настоящий номер был заблокирован. А на самом деле хорошая позиция родителей, в своей безответствености обвинять интернет. Если бы у ребенка в семье все было хорошо, он бы не следовал призыва не пойми кого из интернета...
Марина Показати IP 31 Серпня 2018 20:02
Внимание, психологи раскрыли истинную причину детских суицидов! Читать здесь: http://wejournal.com.ua/duxovnost-i-tajny/detskij-i-podrostkovyj-suicid/
Хто в це вірить? Показати IP 1 Вересня 2018 12:43
Не вірю що діти роблять таке через гру, і якщо дитина грає в таку гру і сприймає гру серйозно, то це вже спричинено проблемою в сімї, а в не грі, не пишіть дурниць

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus