USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні вперше відбудеться світовий конкурс краси

29 Жовтня 2021 20:39
У 2022 році в Україні відбудеться світовий конкурс краси MRS.UNIVERSE.

Про це повідомляє ТСН.

У конкурсі беруть участь жінки віком 25-45 років. Його критерії оцінювання та цінності суттєво відрізняються від звичних конкурсів краси.

Засновники та організатори конкурсу впевнені, що краса жінки є багатогранною та не вимірюється жодними шаблонами. Благородність, мудрість та доброта – одні з основних окрас жінки, а сімейні та духовні цінності є важливою складовою гармонійного жіночого образу.

Традиційно у світовому фіналі конкурсу візьмуть участь близько 120 учасниць, фіналісток національних відборів, з різних куточків світу.

45 років організатори надавали перевагу у проведенні цього конкурсу країнам азіатського та африканського континенту, вперше подія відбудеться в Європі – в Україні.

45 ювілейний конкурс MRS.UNIVERSE відбудеться у місті Сеул, столиці Південної Кореї, а в лютому 2022 (через карантинні обмеження дату перенесено з листопада 2021 року) в Україні.

У Сеулі Україну представлятиме Ярина Андрущенко, головна переможниця національного відбору конкурсу краси «Жінка Східна Європа Україна – Всесвіт», який відбувся у вересні цьогоріч у Львові.

Організатори запрошують жінок взяти участь у кастингу для національного відбору «Місіс Всесвіт-Україна 2022».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus