USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні за три місяці камери зафіксували понад 800 тисяч порушень ПДР

8 Вересня 2020 14:18
В Україні спостерігається високий відсоток оплати штрафів водіями, які потрапили в поле зору камери автофіксації.

Про це заявив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на пресконференції в МВС, пише УНІАН.

Пресконференція була присвячена результатам перших 100 днів роботи автоматичної системи фото і відеофіксації порушень ПДР.

«За час роботи системи автоматичної фіксації з 1 червня 2020 року нами було винесено 833 949 постанов за результатами порушень ПДР за перевищення швидкості. За фактом складання цих постанов 645 526 вже оплачені», – зазначив Білошицький.

За словами Білошицького, 77% водіїв, що порушують правила, платять штрафи, і можна говорити про те, що це високий рівень відповідальності водіїв.

Він нагадав про пільговий період: якщо оплатити штраф за 10 банківських днів з моменту винесення, – оплачується половина.

Разом з тим понад 25 000 матеріалів передано до виконавчої служби для примусового стягнення в судовому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хто і скільки Показати IP 8 Вересня 2020 14:44
Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Діяльність малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки держави. Від Вас багато в чому залежить створення нових робочих місць, наповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві. Щира вдячність вам за те, що в нелегкий час, ви працюєте та берете активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем міста. Зичимо Вам та Вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною! Щиро Ваш, Віктор Годик. немає державних коштів, є кошти платників податків... Маргарет Теччер- щиро вашому Віктору Годику... Чітко написати- хто і скільки сплатив коштів в казну міської ради....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus