USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні запустили портал «Залізне укриття» з інформацією про захисні споруди

19 Жовтня 2023 23:42
Міністр із питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін заявив, що в Україні з 19 жовтня розпочав роботу портал «Залізне укриття», де буде представлено інформацію щодо приведення до ладу укриттів.

Про це він сказав під час презентації проєкту, передає Суспільне.

«Ми запускаємо сьогодні робочий портал, який називається «Залізне укриття», де можна постійно знаходити інформацію про те, які укриття вже приведено до ладу, які укриття в процесі ремонту і які укриття в планах», – сказав Камишін.

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко, який очолює координаційний штаб з укриттів, поінформував, що на порталі буде оприлюднено інформацію про стан об'єктів за областями.

«Ми показуємо ситуацію в розрізі кожної області, регіону та населеного пункту. Ви зможете побачити детальніше на сайті», – сказав Ткаченко і додав, що фонд захисних споруд цивільного захисту, який наразі становить 61 803 об'єкти, буде постійно змінюватися.

Читати ще: Для волинського ліцею збудують укриття за понад 20 мільйонів

«За результатами кожної ревізії ми значну кількість укриттів прибираємо з фонду, і частину потім знову додаємо. Це живий процес», – сказав очільник Мінстратегпрому Камишін.

Камишін також розповів, що до кінця цього року за планом мають відремонтувати 2 956 укриттів і зазначив, що вже приведено до ладу 3 891 укриття.

Із сайтом «Залізне укриття» можна ознайомитися за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2023 13:20
що заважатиме п*дарам отримувати інформацію з цього порталу для коригування обстрілів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus