USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні зареєстрували рекордну кількість близнюків та двійнят

7 Серпня 2017 17:43
З нагоди міжнародного дня близнюків, який відзначається 6 серпня, у Києві влаштували флешмоб "Подвійне щастя". У ньому взяли участь рекордна кількість двійнят і близнюків - 85 пар, у віці до 16 років, повідомляє Znaj.ua.

Повідомляється, що організатори вирішили подати заявку у Національний реєстр рекордів, аби вперше в Україні зафіксувати найбільшу кількість двійнят і близнюків, які зібралися в одному місці.

"До нас приїхали люди з Харкова, Одеси, Чернігова, з Дніпра, і Кривого Рогу. Також тут багато батьків з двійнятами і близнюками, які приїхали з Київської області. У нас вийшов такий гарний парад колясок, що я такого сама ніколи не бачила" , - розповіла одна із співробітниць Національного реєстру Марина Вільк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus