USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В Україні затримали двох найбільших «злодіїв у законі». Фото

20 Травня 2021 11:49
Поліція повідомила про затримання двох «найвпливовіших» злодіїв в Україні на прізвисько «Умка» і «Лаша Сван». Їх підозрюють у встановленні і поширенні злочинного впливу у відповідному кримінальному статусі.

Як повідомляє пресслужба Національної поліції, правоохоронці зазначили, що встановили всі сфери їх діяльності та зв’язку.

«Ці особи з «верхівки» злочинного світу утворювали злочинні угруповання і контролювали через своїх представників криміналітет в державі, підбурювали до скоєння нових злочинів і приводили до появи додаткових загроз для безпеки громадян», – повідомили в поліції.

Слідчі документували докази поширення злочинного впливу «злодіїв у законі» більше року.

«Відомо, що «Умка», коронований в 2014 році, і «Лаша Сван», «злодій в законі» з 1995-го, отримали свої високі «звання» від топ-представників російського кримінального світу. Вони вважалися одними з найвпливовіших «злодіїв в законі» в Україні і контролювали криміналітет відразу в декількох областях – Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій і частині Західного регіону», – додали в поліції.

Затримання «злодіїв у законі» відбулося 19 травня. «Умку» затримали в аеропорту Дніпра при спробі покинути Україну, а «Лашу Свана» – в готелі. Слідчі готують їм повідомлення про підозру за ст. 255-1 Кримінального кодексу України. Тривають обшуки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
псих Показати IP 20 Травня 2021 11:53
рнбо слід звернути на таку дрібницю як наші колонії та сізо де заправляють так звані положенци які в в більшості мають антиукраїнські настрої а патріотичне виховання відсутнє
положенець Показати IP 20 Травня 2021 12:56
по тебе вже виїхали. збирайся
Анонім Показати IP 20 Травня 2021 15:23
Їх ніжно попросять виїхати з України. Навіть з грошима. Бо суд над ними 100 % буде ганьбою як силовиків, так і цілої держави.
Валерій Показати IP 20 Травня 2021 16:00
Весь непотріб кримінального світу чомусь збирається тільки в Україні.....А це говорить лиш про те,що у нас повна бездіяльність в правоохоронних органах і стійка корупція у вищих ешелонах влади......
Дишлова Феміда Показати IP 20 Травня 2021 16:31
А хто дасть юридично-термінологічне визначення отого словоблуддя - злодій в законі ? Якшо він злодій в законі то, питається, за шо його судити ? Якби він був злодій поза законом - тоді наказувати по всій строгості закону ! Злодій в законі - всеодно шо легітивний байстрюк !
самовар Показати IP 20 Травня 2021 22:59
закон в цьому розумінні це воровские понятия по которим живет мурчащий в зоне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus