USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні змінять модель призову в армію, – Зеленський

23 Червня 2022 19:57
В Україні напрацюють безпекову реформу, яка торкнеться і Збройних сил, і Міністерства внутрішніх справ.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час відеоспілкування зі студентами та професорами провідних освітніх і дослідницьких закладів Ізраїлю, повідомляє Укрінформ.

«Це одна з моделей, які розглядаються в безпековій реформі, яку ми готуємо на фундаменті ЗСУ і МВС. Я не впевнений, що саме така модель буде, але ми обов’язково розглядатимемо цю модель з суспільством, з громадськістю», – відповів він на запитання, чи можливе в Україні запровадження ізраїльської моделі безпеки, коли всі підлітки підлягають призову в армію.

Водночас, підкреслив Зеленський, значна частина українців уже вміє воювати, оскільки вступила до складу територіальної оборони.

«Після того, як з’явилась територіальна оборона, велика кількість людей, вона вже обраховується сотнями тисяч, захищали нашу державу спочатку голіруч, а потім вже зі зброєю в руках. Це говорить про те, що так, як було раніше, з точки зору захисту нашої держави і так, як раніше, з точки зору (комплектування – ред.) нашої армії і кількості військових, – так уже не буде. Підхід буде змінено», – зазначив Президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
скептик Показати IP 23 Червня 2022 21:05
армія повинна бути професійною, добре забезпеченою як сучасною зброєю, так і умовами служби, тоді буде мотивація ДОБРОВІЛЬНО туди іти.
Народна прокуратура до скептик Показати IP 23 Червня 2022 21:37
А якщо до цього додати можливість робити кар'єру на державній службі виключно після служб в армії, а не різним там кумам-політичним діячам-діткам підприємців - то отримаємо нормальну модель державного будівництва
До скептика Показати IP 23 Червня 2022 21:44
Найди ту мотивацію , коли похорони кожен день , гроші помагають уже слабо
До народної Показати IP 23 Червня 2022 21:50
Вже *петя липецкий* починаючи з 2014 року робив , квартиру в кого посвідчення ато, посаду, в кого посвідчення ато, землю в кого посвідчення. І в підсумку міліон учасників ато , тільки де результат після 24 лютого 2022 року?
Нарід до До народної Показати IP 24 Червня 2022 09:23
ну да петя і в 24-му лютого винен ))
здивований до До народної Показати IP 24 Червня 2022 09:29
Зате Боневтік промахав оборонку. Вкатав все в дороги....А тепер всі йому должні....
Василь Показати IP 24 Червня 2022 09:29
Строкова служба повинна бути як підготовка резерву армії та тероборони.На це вказує досвід Ізраїлю .а також Фінляндії.Можливо рік.можливо 6 місяців залежно від складності спеціальності.
Анонім Показати IP 25 Червня 2022 14:51
Так а не півтора року.і командири ізверги що у дітей психіка не витримує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus