USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні змінять правила нарахування субсидій

27 Лютого 2018 08:14
Кабінет міністрів працює над змінами правил нарахування субсидій для населення. Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, пише РБК-Україна.

"Правила нарахування субсидій ми весь час вдосконалюємо. Ми щороку приймаємо постанову за підсумками опалювального сезону. Цього року ми теж готуємо таку постанову і теж будуть зміни", - повідомив Рева.

Міністр зазначив, що Кабмін протягом 2018 року напрацює зміни, необхідні для введення монетизації субсидій на житлово-комунальні послуги для домогосподарств. Зараз уряд напрацьовує варіанти спільно з громадськістю і ОСББ.

«Щойно я бачив Якова Смолія, кандидата на посаду глави Нацбанку і нинішнього виконуючого обов'язки, ми з ним зараз будемо опрацьовувати питання створення спеціальних рахунків для того, щоб перераховувати людям кошти за житлово-комунальні послуги, щоб вони могли платити з цього рахунку», - зазначив Рева.

За його словами, відповідно до закону, монетизовані субсидії повинні виплачуватися домогосподарствам з 1 січня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
остап Показати IP 27 Лютого 2018 08:38
Щось мені підказує, що люди будуть вимушені платити своїм коштом, бо зарахування грошей на ці рахунки буде проходити зі значним запізненням((( Варто згадати компенсації за молодіжними кредитами на житло та багато іншого...
Вася Показати IP 27 Лютого 2018 09:15
Хіба влада хоч колись щось краще зробила?
ольга Показати IP 27 Лютого 2018 09:42
я також з цим згідна, вони зараз затримують погашення підприємствам , а простим людям взагалі невчасно будуть перераховувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus