USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні зросла виплата лікарняних

29 Жовтня 2020 17:54
В Україні зріс рівень лікарняних виплат майже на 19%.

Про це повідомили у Фонді соціального страхування, інформує ТСН.

Це пов’язано з підвищенням середньої заробітної плати. У фонді кажуть, що виплати проводяться без затримок. Процедура займає не більше ніж один робочий день.

Від початку року держава виплатила близько 7,5 мільярдів гривень лікарняних. Основні випадки, на які надавалась грошова компенсація, – це хвороби, травми та догляд за хворим членом родини.

Як повідомлялося, Міністерство охорони здоров’я має намір повністю запустити е-лікарняні з інтеграцією в eHealth з початку 2021 року. Крім цього, МОЗ реалізує проєкт цифровізації медичних висновків. У вересні міністерство запускає свідоцтво про народження в рамках проєкту «еМалятко». МОЗ також в найближчому часі має намір запустити електронний кабінет пацієнта і інтегрувати його з порталом «Дія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus