USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Україні зростуть ціни на цукор

14 Жовтня 2020 13:30
Ціни на цукор на внутрішньому ринку після різкого підвищення тижнем раніше трохи знизились, проте цукор на внутрішньому ринку буде дорожчати. Таку думку висловив заступник генерального директора з економічних та загальних питань A’SPIK group Дмитро Панчук. Про це повідомляє «Агро Перспектива» .

Як зазначається, представники цукрових заводів прогнозують підвищення оптових цін на початку 2021 року до 15-16 тис. грн / т (з ПДВ).

Дмитро Панчук пояснив, що однією з основних причин зростання цін на цукор стала нижча, ніж очікувалося, врожайність цукрових буряків – 400 ц / га замість 500 ц / га.

Крім того, за його словами, цукристість буряка також нижча від прогнозованих показників. Зростанню цін сприяє і активізація сегменту експорту.

«Активізувалися покупці з багатьох ринків СНД», – сказав Панчук, додавши, що 100 тис. тонн цукру було законтрактовано ще навесні по форварду і найближчим часом цей експортний контракт цукрові заводи також почнуть виконувати.

Панчук вказав, що цінова ситуація на ринку цукру навесні-влітку 2021 буде залежати від того, які площі будуть засіяні цукровими буряками.

Крім того зазначається, що цукрові заводи притримують товар, накопичуючи його на складі в очікуванні більш вигідних цін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пілот Показати IP 14 Жовтня 2020 14:21
Самогонка подорожчає(((
роне Показати IP 14 Жовтня 2020 23:20
Не подорожчає. Люди навчились пити чай та каву без цукру. Кому той цукор потрібний. Хіба самогонникам. А поважаючі себе люди її не п'ють. Через алкоголізм відбувається природний відбір.....
Викторович Показати IP 15 Жовтня 2020 13:23
Ну и чем вы Защёкины лучше януковича? Почему не ведут растрел этим гныдныкам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus