USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україну повертаються дощі з грозами

2 Липня 2017 22:13
В Україну повертається дощовий циклон, тому вже з початку робочого тижня в окремих регіонах країни очікуються сильні дощі із грозами. Про це свідчать дані Українського гідрометеорологічного центру, повідомляє Сегодня.

У понеділок сильні дощі з грозами пройдуть на півдні та сході України. Температура повітря y південних коливатиметься від +27 до +36. У східних - від +23 до +29.

У західних областях триматиметься сонячна погода. Стовпчик термометра коливатиметься у межах +21...+25.

У вівторок, 4 липня, y західних і північних областях буде тепло. Температура повітря підніметься до 21-25 градусів вище нуля.

У центральних регіонах України місцями пройдуть дощі. Вдень температура повітря підніметься до +30

Сильні дощі з грозами пройдуть на півдні і сході України. Вдень температура повітря коливатиметься від +27 до +36.

Як інформують у Гідрометцентрі, майже весь липень спостерігатимемо зміну тепла і холоду. Але ці зміни не будуть такі різкі, як навесні. У липні температура повітря зросте. Денна сягатиме 32 градусів тепла, а інколи — 35 градусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus