USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В уряді пропонують розселити в Україні біженців в обмін на безвіз

28 Листопада 2016 17:45
Україна могла б повністю взяти на себе квоту Нідерландів на розселення мігрантів з Сирії для того, щоб отримати довгоочікуваний безвізовий режим з Євросоюзом.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов.

Він зазначив, що не варто ображатися на ЄС за те, що останній затягує надання безвізу Україні. На думку Петухова, навпаки, треба шукати способи бути корисними Євросоюзу.

Наприклад, я вже бачу потребу ЄС у тісній співпраці з Україною в розслідуванні міжнародних та транскордонних злочинів, – впевнений заступник міністра.

Також чиновник додав, що на прийняття рішення щодо безвізого режиму для України багато в чому вплинула сирійська міграційна криза.

"Саме побоючись негативної реакції виборців на мігрантів, європейські лідери не поспішають давати безвіз Україні. А якщо це є наша найбільша проблема, то саме вона може і стати рішенням. Я би запропонував ЄС взяти на себе добровільно квоту на розселення мігрантів. Думаю, наша країна могла би повність взяти на себе квоту, наприклад, Нідерландів", – запропонував Петухов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сераховичі Показати IP 28 Листопада 2016 18:02
Пєтухов точно не сповна розуму або передозував "коку"і уявив що він "півень"в курнику серед несушок! Люди не кури! Своіх переселенців не можуть забезпечити ні житлом . ні роботою ! а ще біженці зі Сходу.... слів не вмстачає .
лучанка Показати IP 28 Листопада 2016 18:06
Ви своім громадянам ради не даєте, а будете біженців приймати?! То капєц!!!!!!!!......
Анонім Показати IP 28 Листопада 2016 18:13
Такого "щастя" нам не треба. Своїх проблем по вуха вистачає! Через той безвіз скоро й нас усіх продадуть, не буде кому їздити, хіба що мігрантам з українським громадянством!
Степан Показати IP 28 Листопада 2016 18:56
Кому треба, той і безвізу куди захоче поїде. Були б гроші.
волиняка Показати IP 28 Листопада 2016 19:24
А Пєтухов не чув випадково де проводився референдум цього року про асоціацію,які результати референдуму? Я думаю Україні потрібно подумати про запровадження віз з країнами де є візи для нас.Вистачить просити.....Для чергового траншу МВФ ставиться умова щоб Україна зняли заборону на експорт лісу.... Або гейропейці нас за дурнів тримають,або у нас геть немає самоповаги
нелучанин Показати IP 28 Листопада 2016 22:22
та ті біженці скоріше в Туреччину поїдуть, але для УРКАїнської влади гроші не пахнуть
Вікінг Показати IP 28 Листопада 2016 22:34
Хай Петушок розселить цю "квоту" на своїх гектарах, хай сам їх годує і хай тоді вони там живуть, а якщо хтось захоче поселити їх в нашому місті, то на вулиці вийдуть тисячі і повернуть тих мігрантів назад чи з візами чи без них! Розумним людям безвіз не потрібен!
Ні в якому разі! Показати IP 28 Листопада 2016 23:42
Ті беженци таке виробляють в Німеччині, що ще тільки в Україні їх не вистачає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus