USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Устилузі закрили нелегальну АЗС

7 Грудня 2018 16:54
У місті Устилуг правоохоронці припинили діяльність нелегальної заправки.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Володимир-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у розслідуваному слідчим відділом Володимир-Волинського відділу поліції кримінальному провадженні про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 272 КК України).

В рамках розслідування провадження із залученням співробітників Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Володимир-Волинського міськрайвідділу Управління Служби безпеки України в області 07 грудня 2018 року проведено слідчі дії, в ході яких виявлено факти нелегальної реалізації нафтопродуктів на території міста Устилуг.

Під час проведення огляду вилучено близько однієї тонни дизпалива та пристрій для заправки транспортних засобів (насос, лічильник і пістолет), а також ємність для зберігання дизпалива.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, проводяться інші невідкладні слідчі дії.

Загалом з листопада поточного року на території Володимир-Волинського району припинено діяльність 4 нелегальних АЗС.



Нагадаємо, 6 грудня співробітники податкової міліції припинили діяльність одразу 3 незаконних заправок на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus