USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині судитимуть власника нелегальної АЗС

16 Листопада 2018 16:21
Волинського підприємця судитимуть за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, яке створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків. Про це інформує прес-служба волинської прокуратури.

У травні цього року волинянин без дозволу органів державного нагляду за охороною праці на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки встановив автозаправочний блок-пункт на території Маневицького району та розпочав здійснювати роздрібну торгівлю дизельним паливом.

При цьому підприємець не забезпечив належних та безпечних умов праці, що створило загрозу життю людей та настання інших тяжких наслідків.

Ці порушення були виявлені під час проведення наприкінці жовтня 2018 року на нелегальній АЗС обшуку за участю головного державного інспектора Управління Держпраці у Волинській області.

Нині підприємця обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України, і невдовзі він постане перед судом, який і обере йому міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ІВАНИЧІВЕЦЬ Показати IP 17 Листопада 2018 08:19
СМІШНО ЩО ЗНАЙШЛИ ОДНОГО ВІДБУВАЙЛА МАБУТЬ НЕЗАХОТІВ ДІЛИТИСЬ З ПОЛІЦІЕЮ..В ІВАНИЧАХ ЗАПРАВКА ПРАЦЮЄ НА ШИНОМОНТАЖІ А Ж НА ДВІ БОЧКІ І ВСЕ ТІПА ДОБРЕ ЛЮДИ ПРАЦЮЮТЬ ТРИ ЛЮДИНИ
камінь каширець Показати IP 17 Листопада 2018 11:02
в нас теж аналогічна ситуація в Камені Каширську ,торгуть солярою і бензином без всяких ліцензій,дозволів - такий собі автоперевізник Кот,Були прикривали ,але парніша табличку діленя знає-тепер вільно почуває,пів района заправляється там і поліцейськи авто отоварюються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus