USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Японії через сильний снігопад зіткнулися понад 130 автівок

19 Січня 2021 15:06
У Японії через сильний снігопад 19 січня сталася ДТП за участі щонайменше 130 автомобілів. Унаслідок масштабного зіткнення загинула одна людина, ще близько 200 постраждали.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на сторінку CCTV+ у твіттері.

Аварія сталися на швидкісній дорозі Тохоку в північній префектурі Міягі на ділянці довжиною близько 1 кілометр. Про це повідомляє CCTV+ на своїй сторінці в твіттері.

В агентстві з ліквідації наслідків стихійних лих Японії заявили, що 134 автомобілі врізалися один в одного і застрягли на місці події. Близько 200 людей постраждали, 12 з них госпіталізували. Одна людина загинула.

Японська влада відреагувала на те, що сніг суттєво обмежив видимість на дорогах. Чиновники встановили обмеження швидкості на автомагістралі до 50 кілометрів на годину, однак цього було недостатньо для запобігання серії ДТП.

Наразі рятувальна операція триває.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus