USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Єгипті сталась пожежа в лікарні для хворих на COVID-19, 7 загиблих

27 Грудня 2020 10:27
У результаті пожежі в суботу щонайменше семеро людей загинули і ще кілька отримали поранення в приватній лікарні, яка лікувала хворих на коронавірусну інфекцію поблизу єгипетської столиці Каїра.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на місцеві джерела, передає УНН.

Пожежа спалахнула зранку в госпіталі Місср Аль-Амаль в Ель-Обур, приблизно в 30 км на північний схід від центру Каїра, і, за даними первинного розслідування, була викликана несправністю в електромережі, повідомили служби безпеки і медичні джерела.

Лікарня була евакуйована і закрита, а пацієнти були переведені в державну лікарню в Каїрі, пише видання.

У Єгипті за останній тиждень різко зросла кількість офіційно підтверджених випадків коронавірусу. Міністерство охорони здоров’я зареєструвало 1189 нових випадків і 43 смерті в суботу, в результаті чого загальне число випадків з початку пандемії склало 131 315, включаючи 7352 смерті.

Експерти в галузі охорони здоров’я та деякі урядовці стверджують, що реальні цифри, ймовірно, будуть набагато вище через низький рівень державного тестування ПЛР і виключення з даних міністерства результатів приватних тестів.

Як повідомлялося раніше, 19 грудня у Туреччині, у відділенні інтенсивної терапії для хворих з коронавірусом у лікарні університетського госпіталю Газіантепе стався вибух кисневого апарату — загинуло понад 10 людей, понад півсотні постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus