USD 40.00 40.40
  • USD 40.00 40.40
  • EUR 40.25 40.50
  • PLN 10.00 10.25

В Азарова Леся Українка стала Лесею Українським

10 Січня 2012 17:26
Кабінет Міністрів України оновив дизайн сайту. Тепер він працює з перебоями, значна кількість заявлених опцій працює урізано або взагалі не функціонує.
Про це повідомляє «Кореспондент» з посиланням на Watcher.

За повідомленням видання, автором нового порталу для уряду стала компанія Софтлайн-IT, яка перемогла на тендері, де була єдиним учасником. Вартість робіт склала 330 тисяч гривень. Ця ж компанія запускала сайт Кабміну (kmu.gov.ua) у 2002 році, а протягом 2003-2009 років здійснювала його технічну підтримку.

Новий портал містить кілька головних розділів ‒ інформацію про уряд і його діяльність, органи влади, нормативно-правову базу, звернення громадян і так далі. Крім того, розширено функціонал розділу Медіаматеріали.

Також у шапці сайту можна побачити іконки соціальних мереж, однак клікабельними є лише Twitter i Facebook, тоді як Google+ і Blogger не працюють.
У розділі Блоги на сайті Кабміну міститься перелік блогів міністрів, які були створені на базі Укрінформу в листопаді, і лише прізвище Миколи Азарова веде на його сторінку у Facebook.

Видання припускає, що найближчим часом Премʼєр запустить власний сайт у домені azarov.ua.

Надана можливість використання сайту українською, російською та англійською мовами. Зазначається, що англомовна версія запущена в урізаному форматі, а новини перекладені дослівно ‒ в стилі «ukrainian english».

Не обійшлося і без курйозу: в російськомовній версії сайту заголовок новини «Визначено перелік творів на здобуття премії імені Лесі Українки» перекладено як «Определен перечень призведений на соискание премии имени Леси Украинский».
Як пересвідчилися «ВН», саме такий варіант перекладу імені відомої поетеси пропонує Google Translator.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хатуль Мадан Показати IP 10 Січня 2012 18:39
Лесь Український і Леся Подеревянська)))
Матуль Хадан Показати IP 10 Січня 2012 23:45
Хатуль Мадан - ну ти Мадан, повний Мадан, навіть невиліковний Мадан. Ти напевно якщо необкурений, то коментів не пишеш?
Хатуль Мадан до Матуль Хадан Показати IP 11 Січня 2012 14:14
Начальник, дай марафету!!! Дай!!!!!111

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus