USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В книзі «Історія успіху» Черновецький пояснив, чому підвищив комунальні тарифи

23 Вересня 2009 15:39

Наступного тижня вийде чергова книга мера Києва Леоніда Черновецького «Історія успіху». Про це повідомляють «Волинські Новини».
У своїй новій книзі Черновецький ділиться досвідом 15-річної успішної роботи в бізнесі і дає рекомендації для тих, хто також хоче стати успішним. Крім того, у ній мер описав історію свого життя, розповів про відносини в родині і про свої переживання. Повідомляється на офіційному сайті мера Києва. Книга складається з кількох частин: «Службовець», «Мільйонер», «Політик». Остання частина «Мер» оповідає про останні роки роботи на посаді міського голови. Тут мер пояснює, чому підвищив комунальні тарифи, як наповнюється бюджет і як протікає його робочий день. Нагадаємо, що в лютому цього року, мер Києва Леонід Черновецький написав книгу під назвою «Як стати мільйонером?», де ділиться таємницями успіху в бізнесі і розповідає життєву філософію, – пише Кореспондент .
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus