USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В обласному ЦЗ 1800 вакантних місць на 26 тисяч безробітних

4 Лютого 2009 13:43
На обліку в обласному центрі зайнятості перебуває 26 тисяч безробітних. Кількість  вакантних посад – 1800. Про це під час семінару «Методи захисту прав працюючих в умовах економічної кризи» розповіла начальник юридичного відділу Обласного центру зайнятості Оксана Герасимчук, - 4 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
Під час семінару Оксана Герасимчук охарактеризувала основні зміни в законодавстві України щодо захисту прав працюючих. Низку запитань висловили присутні на зустрічі представники профспілкових організацій Волині. Переважно вони стосувалися особистих селянських господарств, дострокового виходу на пенсію.
Також пані Герасимчук розповіла, що у центрі зайнятості зареєстровано 26 тисяч безробітних. Наявних вакантних посад наразі 1800, з них 80% зарплат – мінімальні. Проте мінімальний оклад не може бути в людей, які виконують кваліфіковану роботу, – зауважила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus