USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

В облраді знають, чим Волинь краща за сусідів

27 Жовтня 2008 13:20
Волинська область посідає 9-те місце за результатами кількості виграних проектів, які будуть співфінансовані Фондом сприяння місцевому самоврядуванню України. Про це розповіли під час прес-конференції із переможцями Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування у Волинській області, – 27 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка, керівники районних рад і рад базового рівня повинні активно залучати позабюджетні кошти, зокрема, займаючись написанням проектів на здобуття різних грантів. Як стверджує голова Волиньради, за результатами Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування Волинь розділила 9-те місце з Кримом за кількістю виграних проектів. Всього проектів-переможців у області – 6.
За інформацією головного спеціаліста відділу міжнародного співробітництва та проектної діяльності виконавчого апарату Ірини Пащук, найбільше проектів на конкурс подали Локачинська та Старовижівська районна ради і Новововолинська міськрада.
Довідково:
У сусідніх із Волинською областях у відповідному конкурсі виграли 4 проекти з Рівненщини і один – зі Львівщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus