USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В серці Старого Луцька – іржавий каркас зупинки

6 Серпня 2008 14:45
Начальник відділу екології та захисту довкілля луцької мерії Борис Сорока розкритикував керівників підприємств та установ міста за неналежний санітарний стан прилеглих територій. Про це йшлося 6 серпня під час наради у Народному домі «Просвіта» під головуванням градоначальника Богдана Шиби, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Пан Сорока зазначив: «Як мають люди ходити на вулиці Потебні, 71 біля «Комбікорму», де не тільки будматеріали на газоні і тротуарі розмістили, а ще й паркан до рядової посадки дерев прив’язали». Окрім того, у серці старого міста на вулиці Данила Галицького продовжу ржавіти каркас зупинки.
За словами пана Сороки, за підсумками засідань адміністративної комісії Луцьквиконкому до адмінвідповідальності притягнуто майже півсотні чоловік.
Перший заступник начальника місцевої Держекоінспекції Олександр Ткачук додав, що дозволи на викиди в атмосферне повітря мають близько 250 підприємств, які сплачують за це податки. Екоінспеція, зізнався пан Ткачук, планує за кілька тижнів провести рейд малими річками Луцька, аби виявити громадян, які скидають стоки до водойм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus