USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В Україні ‒ 100-й «Наш Край». ФОТО*

20 Грудня 2012 12:36
У національній мережі супермаркетів «Наш Край» запрацював 100 торговий заклад.

Урочисте відкриття відбулося днями на Київщині.

Загалом 2012 рік для мережі був знаковим: кількість закладів, які працюють на більшості території України зросла майже на третину і перетнула рубіж першої сотні. При цьому, незважаючи на складні економічні умови та соціально-політичні чинники, мережа «Наш Край» продовжує активно розвиватися, залишаючись лідером на українському ринку рітейлу серед операторів-франшизерів. Крім того, «Наш Край» входить у трійку лідерів за темпами приросту нових торгових закладів.

Що ж до форматів торгових закладів, то зараз спостерігається тенденція, коли темпи приросту «магазинів біля дому» стали домінувати над розвитком форматів «гіпермаркет» і «супермаркет». Реагуючи на такі зміни, «Наш Край» уже другий рік поспіль робить акцент саме на відкриття «магазинів біля дому», пропонуючи малому та середньому бізнесу співпрацю на умовах франчайзингу.

Генеральний директор мережі супермаркетів «Наш Край» Ірина Берлач відзначає, що зараз франшиза – унікальний спосіб започаткувати та розвивати власний бізнес під відомим брендом. «Ми пропонуємо готову відпрацьовану модель бізнесу. Наразі мережа «Наш Край» широко представлена у західному та центральному регіонах, частково на сході України. Високі стандарти роботи забезпечують постійне збільшення наших покупців, а, відтак, рентабельність закладів незалежно від географічного розташування. Підтвердженням цього є відкриття 100 торговельного закладу «Наш Край»», ‒ наголосила вона.

Про успішність співпраці з «Наш Край» на умовах франчайзингу поділився й власник декількох торгових закладів «Наш Край» Дмитро Гаврилов. «Не маючи жодного досвіду ведення роздрібної торгівлі, три роки тому я відкрив свій перший магазин на Волині. Тепер в мене їх чотири. Вони успішні і прибуткові. В наступному році я ще планую відкриття нових закладів, оскільки тепер можу бути впевненим у стабільності та розвитку власного бізнесу», ‒ зауважив пан Дмитро.

Як показує практика, підприємці стали прискіпливіше аналізувати ефективність вкладання коштів і, як наслідок, більше стали віддавати перевагу купівлі франшиз. Цифри мережі «Наш Край» свідчать про позитивну динаміку в цьому напрямку, а що ж до планів на наступний рік, то «Наш Край» планує розширення мережі до 150 торгових закладів та охоплення ще трьох нових регіонів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus