USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні чекають перевиробництва цукру. Відео

25 Червня 2010 13:33
Цього року в Україні вироблять цукру більше потреби, запевняють у Мінагрополітики. Відтак, це дасть змогу не лише забезпечити внутрішнє споживання, а й експортувати солодкий продукт.

Про це інформує Канал новин 24.

«В нас в цьому році буде перевиробництво цукру, якщо оцінити внутрішній баланс, і перевиробництво становитиме десь 400-500 тисяч тонн, і це дасть змогу відкрити десь у листопаді-грудні експорт цукру до Росії», - зазначив міністр агрополітики України Микола Присяжнюк.

Обсяг експорту до Російської Федерації становитиме близько 300 тисяч тонн, прогнозує міністр. Нагадаємо, на початку червня Мінагрополітики прогнозувало незначний дефіцит цукру в країні - на рівні 30 тисяч тонн. Наприкінці минулого року аграрії запевняли, що поточному року Україні не вистачить близько 400 тисяч тонн солодкого продукту.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus