USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні потрібно впровадити соціальне підприємництво

27 Листопада 2008 13:10
Побувавши у США, голова правління обласного громадського об’єднання «Волинські перспективи» Ніна Пахом’юк розповіла про потребу запровадити в Україні соціальне підприємництво. Про це вона розповіла журналістам під час засідання в Луцькому прес-клубі реформ, - 27 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Пані Пахом’юк розповіла про великий професійний досвід, здобутий у США. «Я приїхала із США хвора ідеєю, що у нас такого нема», - сказала голова «Волинських перспектив». І доповнила: «Нема дуже хорошої речі – соціального підприємництва, прекрасного ставлення до неповносправних».
За словами пані Пахом’юк, в Україні потрібно запровадити Закон «Про соціальне підприємництво». Це дозволить людям впроваджувати у життя свої соціальні проекти, заручившись підтримкою держави, - розповіла вона. «Доречі, у США злобіювали прийняття закону низи», - додала фахівець.
Після повернення до України, Ніна Пахом’юк створила інвестиційний проект з залученням німецьких інвесторів, які погодились вкладати гроші у сільське господарство. Проте через фінансову кризу процес затих. «Для громадських організацій нема коштів», - додала пані Пахом’юк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 27 Листопада 2008 14:12
для чого глупості розповсюджувати...у сша уряд не дбає про людей,а робить те,шо вигідно фінансово...давати допомогу на підприємництво набагато вигідніше,ніж фінансувати безплатне житло,лікарні ,школи та допомоги по безробіттю...
Анонім Показати IP 27 Листопада 2008 14:53
"«Доречі, у США злобіювали прийняття закону низи», - додала фахівець" А НИЗИ У США це хто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus