USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні проведуть тендер для впровадження зв’язку 3G

4 Вересня 2009 14:29
Нацкомісія регулювання з’язку України проведе тендер для впровадження зв’язку третього покоління, повідомляє прес-служба відомства. Відставання України в цьому питанні становить приблизно 6 років, а подібні послуги надаються лише одним оператором – UTEL (ВАТ «Укртелеком»). Про це повідомлють «Волинські Новини».
 
Враховуючи важливість впровадження в Україні радіотехнології «Цифровий стільниковий радіозв’язок ІМТ-2000 (UMTS)» та з метою забезпечення ефективного використання радіочастотного ресурсу України НКРЗ ухвалила рішення обмежити кількість ліцензій на здійснення діяльності з надання телекомунікаційних послуг з використанням радіотехнології «Цифровий стільниковий радіозв’язок ІМТ – 2000 (UMTS)» у смугах частот 1920–1980 МГц, 2110–2170 МГц, 2010–2025 МГц і встановити їх кількість – п’ять (одна діюча плюс чотири за результатами тендерів).
 
Ліцензування користування радіочастотним ресурсом для впровадження цієї радіотехнології у вищезазначених смугах здійснюватиметься на тендерних засадах, – пише сайт ТСН.
 
Нагадаємо, «Укртелеком» не влаштовує, що він змушений платити 50 копійок за кожен дзвінок свого абонента на мобільний телефон. Ставку интерконнекта віднині встановлюватиме Нацкоміссия регулювання зв’язку. Антимонопольний комітет визнав монополістами найбільших операторів мобільного зв’язку «Київстар», «МТС-Україна», «Астеліт» і Beeline, а також оператора фіксованого зв’язку «Укртелеком».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Messerschmitt_Bf_109 Показати IP 4 Вересня 2009 14:38
Гарна новина. Нажаль зідрана с ТСН. А навіщо ви щоразу пишете "Повідомляють "Волинські Новини"? Я і так розумію, що раз я на сайті цих Новин, то саме вони мені і повідомляють...Та й до того ж виникає протиріччя: спочатку статті ви кажете що повідомляють "Волинські Новини", а вже з другого абзацу стає зрозумілим що насправді про це повідомляє ТСН....
АДМІН Показати IP 4 Вересня 2009 15:41
Думаю, якщо це Вас дуже турбує, і Ви не можете до кінця зрозуміти, чому ми робимо саме так, - приходьте і ми обов'язково Вам розповімо про загальноприйняті стандарти форматування новин в інтернет-ресурсах. ДЯКУЄМО!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus