USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЗСУ знищили на Харківщині потужний комплекс росіян для глушіння зв'язку

25 Березня 2022 21:23
Збройні сили України на Харківщині знищили потужний російській стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби, що глушив зв’язок.

Про це розповів голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає УНІАН.

«Наші мужні захисники знищили потужний російській стаціонарний комплекс радіоелектронної боротьби. Завдяки цьому комплексу окупанти «глушили» наш зв’язок, електроніку, роботу наших систем протиповітряної оборони та безпілотників, вели розвідувальні роботи. Це потужна операція, за яку ми всі вдячні нашим непереможним бійцям. Бо разом із ворожим комплексом ЗСУ знищили близько 50 ворогів, які безпосередньо працювали з технікою», – повідомив Синєгубов.

Читати ще: Перейшли до оборони і не хочуть воювати: Арестович повідомив про пригнічений стан військ РФ

Окрім того, з його слів, зранку в Харківському районі 92 механізована бригада та військовослужбовці харківського гарнізону знищили ворожих розвідників, зокрема й командира роти.

«Бійці цієї ж 92-ї бригади взяли в полон 17 окупантів, 15 з яких мобілізовані з так званих «ДНР/ЛНР». Наші військові відзначають зубожіле екіпірування бійців з недореспублік, у декого з них – стан наркотичного та алкогольного сп’яніння і повну деморалізацію. У тому ж Харківському районі мобільні підрозділи ЗСУ артилерією знищили ворожий вертоліт противника, який стояв просто на землі. Росіяни останнім часом дають все більше приводів для їхніх ганебних поразок», – заявив він.

Читати ще: Дефіцит, паніка та залякування новими законами: із Росії втікають уже й політики
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus