USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В Україні знімуть фільм про Чупакабру у 3D-форматі

21 Липня 2011 15:03
В Україні з'явиться власний фільм жахів у 3D-форматі.
Зйомки проходитимуть у Карпатах і розпочнуться вже у серпні. Бюджет картини – 700-800 тисяч доларів, – повідомляє Українська правда із посиланням на Gazeta.ua.
Назва стрічки – «Синевир». Про це повідомив продюсер Володимир Хорунжий.
За його словами, це буде перший український 3-D фільм, знятий професійно, з усіма атрибутами голлівудського кіно. За жанром – трилер, містика і жахи.
«Події відбуватимуться у 70-х роках. Група молоді приїжджає на Синевир, у них пікнік з наметами і ночівлею. У ті часи у молоді не було місця для інтиму, тому вибиралися в походи. Їм не пощастило – вони обрали місце, де мешкає така собі Чупакабра. Озеро взагалі матиме сильну містичну притягальну силу, тому що крім цього чудовиська будуть й інші потойбічні персонажі», – сказав він.
На фільм продюсер планує витратити менше мільйона доларів.
«Бюджет дуже-дуже скромний. Це якраз той випадок, коли вартість одного знімального дня «Аватара» Джеймса Кемерона буде бюджетом цього фільму. Це приблизно 700-800 тисяч доларів», – сказав Хорунжий.
Він каже, що зараз триває пошук грошей на фільм.
«Я кажу потенційним інвесторам: «Це не те, що ви думаєте, коли люди випрошують гроші і зникають». Кіно – це нормальна бізнесова діяльність. Фільм реально може заробити у прокаті від трьох до п'яти мільйонів доларів», – зазначив Володимир Хорунжий.
Режисери стрічки – брати Олександр та В'ячеслав Альошечкіни. Вони були операторами українського 3-D фільму «Любов і крапка», в якому головну роль зіграла співачка Лілу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus