USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Україні зростає кількість усиновлених дітей

16 Вересня 2009 08:46

Заступник міністра у справах сім\'ї, молоді та спорту Тетяна Кондратюк заявила, що в 2008 році усиновлено 2066 дітей. Про це інформують «Волинські Новини».
Водночас, за інформацією Кореспондента, в 2009 році станом на 1 вересня усиновили 1528 дітей.
«Сьогодні понад 32 тисячі дітей в Україні мають право на усиновлення, 95% з них - це діти віком понад 10 років», – розповіла Кондратюк. За її словами, зараз близько 1500 українських сімей перебувають у стані оформлення документів на усиновлення.
«Україна надає перевагу національному усиновленню, коли українських дітей всиновлюють громадяни України. Своїх батьків знаходять переважно немовлята або діти до п\'яти років», – зазначила вона. За словами заступника міністра, зі старшими трохи складніше. «Тому іноземці всиновлюють переважно старших дітей. 44% дітей, усиновлених іноземцями, на момент усиновлення були старше 7 років, більшість дітей, яких усиновлено іноземцями в більш молодшому віці, мають невиліковні хвороби, або їх усиновлено однією сім\'єю разом зі старшими братами і сестрами», – додала вона. Нагадаємо, 12 вересня всесвітньо відомий музикант і співак Ельтон Джон заявив про намір усиновити українського хлопчика, який проживає в Будинку дитини у Макіївці Донецької області.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus