USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні з’явився National Geographic українською

28 Березня 2013 18:28
Перший номер української версії популярного журналу National Geographic з'явився у продажу. Тема першого номеру - відродження вимерлих видів тварин.

Журнал все ще не просто знайти у продажу через проблеми з доставкою, яка пов'язана з непростими погодніми умовами. У редакції обіцяють, що до кінця тижня журнал з’явиться на розкладках в усіх містах України, - пише «Корреспондент.biz».

Нагадаємо, що видання випускається українською мовою. Редактор журналу National Geographic Ольга Вальчишен розповіла, що журнал розрахований на розумних, мислячих людей, чоловіків та жінок.

Раніше повідомляли, що традиційно журнал виходитиме щомісяця.

Ключовий контент українського National Geographic буде мережевим, оскільки над матеріалами видання працює міжнародна команда, яка займається науковими експедиціями по всьому світу. Українська ж редакція займеться відбором матеріалів із архівів видання, які можуть бути цікаві українському читачеві, а також українських матеріалів і фото.

Варто відзначити, що кілька років тому українське видання National Geographic вже існувало, але без своєї редакції - в Україні лише поширювали, збирали і розміщували місцеву рекламу.

Раніше повідомлялося, що популярний платний телевізійний канал National Geographic Channel спільно з найбільшим інформаційним порталом України bigmir.net оголосив про запуск нового офіційного веб-сайту National Geographic Channel для України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus