USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вагітну жінку та ще кілька осіб волинські МНС-ники витягли з вогню

16 Жовтня 2012 10:28
МНС-ники врятували вагітну жінку та чоловіка під час пожежі в Іваничівському районі.

Про це повідомляють у ТУ МНС в області.

Нещодавно у селі Жовтневе Іваничівського району зайнявся двоповерховий житловий будинок. Мешканці будівлі повідомили рятувальникам, що на балконі другого поверху знаходиться вагітна жінка, яка не може самостійно покинути місце пожежі. Так, командир відділення 5-ої державної пожежно-рятувальної частини Нововолинська Василь Тимощук встановив висувну драбину і допоміг майбутній мамі спуститися на землю.

Разом з нововолинськими рятувальниками працювали МНС-ники 18-ої державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі. Фахівці проводили евакуацію мешканців з іншої сторони будинку та сусідніх приміщень. Їм вдалося врятувати 15 людей, серед яких було 5 дітей.
Пожежники знайшли і привели до тями 48-річного чоловіка. Ще до прибуття медиків один з рятувальників Микола Мартинюк провів постраждалому штучне дихання і зробив непрямий масаж серця. Наразі чоловік перебуває на лікуванні у Нововолинській центральній міській лікарні.

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 16 Жовтня 2012 14:40
Щоб вони вже накурилися смоли гарячої,тільки беневинні люди страждають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus