USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Валуєв не битиметься з Кличками. Він куховаритиме

18 Листопада 2009 16:04
Російський боксер Микола Валуєв, схоже, втратив надію битися на ринзі із братами Кличками. Важковаговик подумує залишити спорт, а натомість, відкрити мережу власних ресторанів. Про це 18 листопада повідомляють «Волинські новини».
Боксер Микола Валуєв, який нещодавно поступився своїм титулом чемпіона WBA британцеві Девіду Хею, збирається розпочати ресторанний бізнес із Німеччини. Нині спортсмен шукає приміщення для свого закладу в німецькому місті Нюрнберзі та займається організаційними клопотами, - інформує Sportbox.ru. Основу меню майбутнього Валуєвського ресторану складуть шніцелі та інші виключно м’ясні страви.
Після закінчення поєдинку з Хеєм, лікарі порекомендували Валуєву завершувати кар\'єру у великому спорті. Позаяк велика вага боксера негативно позначається на його суглобах. «Якщо він думає про своє майбутнє, то повинен прийняти це непросте рішення. Бокс може покалічити Валуєва, і тут не може бути двох думок - цей вид спорту небезпечний для нього. Йому пора йти», - заявив німецький лікар Вальтер Вагнер, який донедавна працював у Німецькому боксерському союзі.
Крім німецького ресторанчику в планах у боксера розгалужена мережа подібних закладів у російському Санкт-Петербурзі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дмитро Тимощук Показати IP 18 Листопада 2009 16:29
другий абзац - ... Боксер Микола Валюєв, який нещодавно ... він ВАЛУЄВ!!! чи це так задумано ;-) А Валуєв то певно єдиний зараз хто дійсно може вальнути любого з Клічків, я б на цей бокс подивився
Vetal Показати IP 18 Листопада 2009 16:40
Ти шо гониш він Кличків не заваливби, дуже вже цей Валуєв неповорткий. А якби він був впевнений що здолає Кличка то я думаю Валуєв не морозивсяб коли йому пропунували бій ще до того як він зібрався іти з боксу. Валуєв просто сц...
alex Показати IP 18 Листопада 2009 16:45
to Дмитро Тимощук: Про що мова? За свою коротеньку кар"єру Валуєв так і не навчився боксувати, хоча і мав один сумнівний пояс. Віталій Клично, якщо не піде в політику, сьогодні найсильніший в світі серед важковаговиків.
Дмитро Тимощук Показати IP 18 Листопада 2009 17:51
Гонять самогон, а я правду кажу. Ну от побачите - це буде бойня, якщо буде
seal Показати IP 18 Листопада 2009 23:02
Ну, не знаю. Якщо з Валуєва такий же бізнесмен, як і боксер, то це марні потуги. А, втім, все може бути. Чув, що у житті він досить нормальна людина. Не знаю, як з популярністю у нього в Німеччині, а от у Росії і ,особливо, в Пітері від доволі розкручений бренд. Так, що , можливо, з того й буде якийсь толк. Але Клички все-одно кращі.
Дмитро Тимощук Показати IP 19 Листопада 2009 11:55
Треба було, щоб Клички поспілкувались зі хлопцями зі збірної України а Валуєву з москальськими збірниками ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus