USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Вандали потонуть перш, ніж я, - Клімчук

5 Березня 2012 17:56
Волинська влада оголосила війну вандалам, що руйнують та псують зупинки на автодорогах області.

Про це під час селекторної наради 5 березня заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

За станом на 5 березня виділено 79 мільйонів на експлуатаційне утримання доріг мережі загального користування.

«На сьогодні ці кошти розбиті між дорогами місцевого значення, у розрізі доріг, у місцевих дорогах райадміністрацій. Сьогодні всі ці плани висилаються головам райадміністрацій», - розповів начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

Ці кошти підуть на ремонт доріг, дорожні знаки, розмітку, а також на встановлення знаків на об’єктах, які стосуються до Євро-2012.

«Користуючись нагодою хочу сказати, що знаки майже на 80% вже замовлені. Вони є в наявності, проплачені, і сьогодні ми підписали протокол про поставку західних щитів орієнтування на ділянці від кордону Ягодина до «Риббуду», - розповідає Анатолій Посполітак.

Голова ОДА Борис Клімчук пригадав про зупинки на автошляхах Волині. «Оці невеличкі зупиночки, ми їх зробили, зараз реставруємо. Вони будуть під охороною, яка дає сигнал відразу при першому ударі каблучка», - розповідає губернатор області.

Борис Клімчук незадоволений тим, що павільйони зупинок руйнують вандали. Тому збирається з ними боротися, адже один павільйон коштує чимало – 10-11 тисяч гривень. «Думаю, цього року ми кількох таких вандалів піймаємо», - зазначив він.

«Скільки б вандали не ламали – будемо відбудовувати. Вони потонуть перш, ніж я», - підкреслив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бізон Показати IP 5 Березня 2012 18:33
Щоб зловити вандала потрібно оголосити конкурс на затримання, або подачі повідомлення. Грошова винагорода повинна бути рівна сумі збитків зруйнованої зупинки. А заплатити повинен сам ВАНДАЛ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus