USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вантаж із допомогою для захисників України вирушив із Луцька

15 Жовтня 2015 18:12
Теплі речі, буржуйки, бойлери та продукти харчування завезуть на схід волонтери центру «Серце патріота».

Волонтери із центру «Серце патріота» вирушили із черговим вантажем допомоги для українських військових на схід з Луцька 15 жовтня.

Як повідомив керівник центру «Серце патріота» Сергій Балицький, допомогу цього разу везуть восьми військовим підрозділам у Новотроїцькому, Карлівці, Васюківці, Краматорську, Слов’янську та Костянтинівці. Оскільки наближається зима, українським військовим на схід доставлять теплі речі, спідню білизну, бойлери, берці, буржуйки, продукти харчування тощо.
Один із засновників волонтерського центру, ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко зауважив, що допомогу на схід возитимуть доти, доки не завершиться війна. У разі припинення військових дій на сході волонтерський центр надалі допомагатиме родинам загиблих бійців, сиротам, вдовам на Волині.

До допомоги бійцям долучилися працівники Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, низка волинських підприємств та приватних підприємців, залучили також кошти, зібрані під час благодійних концертів освітян.
Як розповів заступник керівника обласного штабу «УКРОПу» Максим Воскресенський, Українське об’єднання патріотів – «УКРОП» співпрацює з волонтерським центром «Серце патріота», неодноразово відправляючи допомогу українським солдатам, які перебувають у Донецькій та Луганській областях. Сьогодні захисникам незалежності та територіальної цілісності відправляють берці, теплий одяг (50 курток для ремонтної бригади), засоби гігієни, плівку, консервацію та бойлери.

Допомога надійде бійцям восьми військових підрозділів, які дислокуються у Донецькій області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2015 18:16
Хто є захистники України, ті, хто захищає владу, доведшую Україну до дефолту (скільки, наприклад, Рошен не доплатив налогу в бюджет Влині?), чи ті, хто воює з цією владою?
1111 до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2015 10:34
Проснися! вивчи українську мову а тоді строчи коменти! з якої радості Рошен має платити "налог" в бюджет Волині? Податки сплачуються за місцем реєстрації юридичної особи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus