USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вантажівки з буряками знищили дорогу на Волині

11 Грудня 2017 22:12
Вантажівки з буряками знищили дорогу Заставне-Іваничі, перетворивши її у трясовину, інформує ВолиньUA.

Дощова погода перетворила селище Іваничі та його околиці за суцільну калюжу. Коли мешканцям райцентру ще вдається якось оминати болото, то в сільській місцевості ситуація згубна. Не тільки від негоди страждають мешканці села Заставне.

Дорога, що з’єднує село з Іваничами – розбита вщент. Галина Гресь, мешканка Заставного, в розпачі розповідає:

- Їздили у справах у райцентр. Ділянка дороги, де колись був «Будинок для людей літнього віку», шокувала. Розтанув сніг, потім задощило – звісно утворилися чималі калюжі. Але «добили» рештки асфальту навантажені, 30-тонні машини цукрових буряків, які ось вже кілька днів вивозять урожай на цукровий завод. І вивозитимуть ще довго. На шляху утворилася справжнісінька ковзанка з трясовини, яка зносить легкові автомобілі. Якщо так піде й далі, із села можна буде виїхати лише гусеничним трактором.

Навесні 2016 року селяни зібралися і відремонтували дорогу своїми силами. Із закинутої ферми возили щебінь, шматками асфальту засипали дірки. А результат їхніх старань - вщент зруйновано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 11 Грудня 2017 22:27
Якби асфальт був покладений згідно всіх норм, то б вантажівки б його не знищили.
сер до Лучанин Показати IP 11 Грудня 2017 23:27
час іде... і тепер вантажні авто перевозять по 30-40тон, а дорога то стара
Піддубці Показати IP 11 Грудня 2017 23:01
Те ж саме відбувається і в Піддубцях !!!!!!! Величезні машиняки з буряками курсували вулицею села, де вона і так була в дуже поганому стані, а зараз немає слів щоб описати що з дорогою сталось, її взагалі не стало! Власники Маршрутки були відмовилась їздити, але громадяни відстояли. Залишається питання, шановний сільський голова, даючи дозволи, ви думаєте тільки про те скільки вам заплатять, на селян вам начхати (м‘яко кажучи)....???????
123 Показати IP 12 Грудня 2017 08:01
Дорога Маневичі Луцьк також розбита, але тут гірша ситуація, бо возять не тимчасові буряки а пісок з кар'єра, Є місця де треба зупинятися щоб не вскочити, а скільком людям вона принесла горя... Служби нічого не роблять, підсиплять щебеню і все..
андрій Показати IP 12 Грудня 2017 16:45
коли місцева влада тіпа не бачить що на машини беруть в три рази більше ніж дозволено то понятно вона получає за це відкати а чого цього не бачить чесна поліція ?а дорожна служба тіпа не бачить що з мостів зникли знаки дозволеноі ваги транспорту ?корупція розіла всіх начинаючи від депутатів сільськоі ради
Лаша Показати IP 12 Грудня 2017 21:35
дороги нормальні робити треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus