USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Варшава не отримувала від Грузії запиту на екстрадицію Саакашвілі

7 Серпня 2017 07:00
Жодна з державних установ Польщі не отримувала листа з приводу екстрадиції колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

Про це польський депутат Малгожата Госевська написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Грузія Online.

Заяву депутата опубліковано в соцмережі грузинською мовою.

"Повідомляємо, що, незважаючи на інформацію, що поширилася в грузинських медіа, жодна з державних установ Польщі не отримувала листа про екстрадицію колишнього президента Грузії М.С. Пан президент Саакашвілі перебуває у Польщі як друг Польщі і поляків, а влада і громадяни Республіки Польща ставляться до нього з тією повагою, якої заслуговує політик, який відіграв значну роль у встановленні дружніх відносин між Польщею та Грузією.

Додам, що президентство Міхеіла Саакашвілі заслужило високу оцінку в Польщі як за публічні політичні, економічні реформи, так і за введення Грузії в сім'ю країн NATO і UE, а також за продовження того шляху, який в майбутньому має завершитися членством у євроатлантичних структурах.

Доброзичливість і повага, з якими ставляться поляки до Міхеіла Саакашвілі, є загальними і не залежать від внутрішнього поділу або політичних симпатій. З урахуванням всього цього, думаю, що при будь-якій дії стосовно колишнього президента Грузії необхідно досконало проаналізувати ситуацію, щоб не були ухвалені такі рішення, які не будуть схвалені в Польщі", - пише депутат Малгожата Госевська.

Тим часом Саакашвілі глузує з Петра Порошенка, опублікувавши у себе в Фейсбуці допис, мовляв, "сьогодні значно подовжились черги на українсько-польському кордоні, бо розшукуюсь...я" і додав фотожабу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus