USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вартість контрабандної хімії, що йшла через Ягодин, занизили у 13 разів. ВІДЕО

22 Квітня 2009 12:04
На Волині Служба безпеки України припинила контрабанду товарів побутової хімії відомих торгових марок. Про це 22 квітня інформують «Волинські Новини».
 
У Волинській області співробітники Служби безпеки України затримали контрабандний вантаж побутової хімії на суму майже 325 тисяч гривень. Дві вантажівки пройшли митне оформлення на митному посту «Ягодин» Ягодинської митниці за підробленими товарно-супровідними документами і були затримані співробітниками СБУ після виїзду з пункту пропуску.
 
В ході огляду вантажних відділень з’ясувалося, що під виглядом продукції однієї маловідомої торгової марки, задекларованої на суму лише 25 тисяч гривень, завозилось більш ніж 20 найменувань інших, більш популярних у покупців товарів побутової хімії. Загалом вартість вантажу було занижено в тринадцять разів.
 
За фактом вчинення контрабанди Служба безпеки України порушила кримінальну справу. Зловмисникам загрожує покарання строком від трьох до семи  років позбавлення волі. Слідство триває. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мишка Показати IP 22 Квітня 2009 18:22
ну и когда уже всерьез начнут кого-то привлекать....а привлекать надо всю Ягодынскую таможню.....сколько можно воровать...ведь у своих воруют...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus