USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Василі «нагріли» аграріїв на 200 тисяч

31 Березня 2012 13:16
Жертвами шахраїв на Волині стали власники двох сільгосппідприємств – Андрій і Анатолій. Чоловіки, готуючись до посівної, вирішили запастися пальним, однак у підсумку збагатили спритників на 207 тисяч гривень.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

Два аграрії вирішили заздалегідь запастися дизпаливом, ціни на яке щодня зростають. А тут ще й знайомий нагодився, котрий запропонував пальне «майже на халяву».

16-17 січня невідомі особи під приводом продажу та доставки дизпалива шахрайським шляхом заволоділи грошима Андрія обсягом 85 тисяч гривень. В аналогічній ситуації опинився і Анатолій. Правда, спритникам чоловік за обіцяне дизпаливо передав ще більше грошей – понад 122 тисячі гривень.


При цьому «бізнесмени» запевнили, що гроші слід заплатити терміново, а потім, звісно, почали кормити обіцянками. Коли ж їхній мобільний перестав відповідати, чоловіки зрозуміли, що залишилися і без дизпалива, і без грошей. Тож через деякий час звернулися до правоохоронців.

Міліціонери встановили особи шахраїв. Ними виявилися раніше судимий 30-річний житомирянин Василь та 37-річний мешканець села Довге Закарпатської області Василь.

Триває перевірка щодо причетності спритників до скоєння інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SET Показати IP 2 Квітня 2012 07:38
"16-17 січня невідомі особи під приводом продажу та доставки дизпалива шахрайським шляхом заволоділи грошима Андрія обсягом 85 тисяч гривень"... мда просто "свіжоспечені" новини)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus