USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Важкохворій волинянці терміново збирають кошти на лікування

25 Січня 2017 14:00
26-річна уродженка Старої Вижівки Руслана Воробець, яка наразі проживає у Києві, потребує допомоги у боротьбі зі страшною недугою. Дівчині поставили діагноз - меланома (рак шкіри) з метастазами, їй вже провели декілька операцій.

У травні 2015 року Руслані в Київському міському клінічному онкологічному центрі видалили родимку, гістологічне дослідження виявило мелоному (рак шкіри). Проте вже у жовтні 2015 стався рецидив. Дівчину знову прооперували у Національному інституті раку: ій зробили лімфодесекцію і глибоке висічення на місці, в якому в травні видаляли родимку.

На початку 2016 року в Інституті нейрохірургії молодій жінці знову зробили операцію з видалення метастазу меланоми в лівій лобній ділянці, після цього дівчина пройшла 3 курси хіміотерапії, які не дали жодного результату.

Руслана з чоловіком Михайлом звернулись до клініки Ассута в Ізраілі. У грудні 2016 року в Ізраїлі їй провели обстеження та розпочали лікування.

Після обстеження в Ізраїлі, професор Яків Шехтер (директор Інституту дослідження меланоми в клініці Шиба) призначив Руслані приймати два препарати: TAFINLAR та MEKINIST, за допомогою яких пухлини зменшуються. Препарати дуже дороговартісні (2600 $ та 13500 $ за упаковку). Вартість лікування на один місяць становить 24000 $ (4 упаковки Tafinlar та 1 упаковка Mekinist).

Після початку прийому препаратів у Ізраїлі та повторного обстеження, лікарями відмічено позитивну динаміку у лікуванні. І Руслана себе почуває набагато краще.
Коштів, зібраних родиною, вистачило на обстеження в Ізраїлі та закупку ліків для першого місяця лікування. Наразі родині терміново необхідно зібрати кошти для закупівлі ліків на другий місяць лікування та на наступне обстеження у професора Якова Шехтера в клініці Ізраїля (прийом та консультація лікаря - 1047 $, комп'ютерні томограми - близько 300 $, переліт в обидва боки - близько 400 $, проживання - близько 1000 $).

Тож у короткостроковому терміні для продовження лікування дівчині необхідно зібрати 27 000 $.

Наразі родина не має таких коштів. Закуплених ліків залишилось ще на один тиждень.

Тож родина Руслани звертається до усіх небайдужих допомогти зібрати дівчині кошти на лікування.

Реквізити для допомоги: 5168 7456 0074 1968 (ПриватБанк) Воробець Михайло (чоловік Руслани).

На додаткові запитання готовий відповісти чоловік Михайло - 068 150 10 93.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus