USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вболівальники з Волині їдуть до Запоріжжя. РЕПОРТАЖ

27 Липня 2013 13:40
Для того, аби підтримати улюблену команду, луцькі фани подолають понад дев’ятсот кілометрів. Саме така відстань - до козацького Запоріжжя.

Тільки найвідданіші вболівальники клубу зважилися в далеку дорогу. Поїздку вони влаштували за власний кошт! Однак, кажуть, 240 гривень вартують того, аби на власні очі побачити, як «хрестоносці» всіма силами намагатимуться відібрати у «козаків» три очки. Тому менш як на перемогу волиняни не погоджуються.

Виїзд мав відбутися о 20 годині в п’ятницю, 26-ого липня. Однак допоки до місця збору дійшли «пунктуальні» вболівальники, то автобус з волинськими ультрас залишив межі «Авангарду» на годину пізніше запланованого часу.

Згадуючи рівненський «Верес»

Проїжджаючи опівночі повз центральну частину Рівного, місцеві мешканці розмахували руками, бажаючи таким чином успіху для волинської команди. Як відомо, рівненський «Верес» давно припинив своє існування. Канули в Лету і ті часи, коли дербі між луцькою «Волинню» і рівненчанами збирали не менше народу на трибунах стадіонів, аніж галицько-волинське дербі. До слова, один з фанів, який поїхав до Запоріжжя, Віталій, - родом з Рівного. Але чоловік не пропускає жодної домашньої гри «хрестоносців».

Дорогами східної України

Ще до сходу сонця автобус з написом «Волинь», проїхав Київ, а через трохи часу наші вболівальники вже були на території Полтавської області.

Підкріпитися ранковим сніданком волиняни зупинилися у придорожньому кафе, що неподалік селища під назвою Лобкова Балка. Повз смакуючих надворі запашною кавою луцьких фанів, прошмигнув клубний автобус першолігового «Геліоса». Харківський клуб якраз повертався з виїзного поєдинку, який відбувся у Чернівцях.
На сусідній заправці, окрім бензину та продуктів харчування, можна придбати атрибутику футбольної «Ворскли» на будь-який смак: келихи, чашки, рюкзаки, сумки, плюшеві маскоти, магнітики на холодильник.

Близько дванадцятої години дня «Неоплан» з волинськими номерами перетнув межу Дніпропетровщини. У придорожніх населених пунктах поблизу шкіл, бібліотек, селищних рад подекуди на очі потраплять бюсти з головою Леніна. Географічні назви теж відповідні: село Красне, вулиці Червоноармійська, Карла Маркса…

Сподобалося полтавське містечко Кобеляки. Через красиві та прибрані вулички, зелень, квітучі сади. Через Кобеляки протікає річка, що дала назву футбольному клубові – Ворскла. Уявляв її широкою водною артерією. А виявилося, що на вигляд вона наче невеличкий потічок. Саме в Кобеляках мешкав знаменитий лікар Микола Касьян. Також неподалік від цого мальовничого райцентру знаходиться музей-садиба присвячена письменнику Олесю Гончару.

***

Отже, в ці хвилини фани «Волині» долають останні кілометри до Запоріжжя. На них очікує футбольний матч з місцевими фанами та екскурсія на острів Хортиця.

Фото, розповідь про ці і не тільки, захоплюючі події фанатів та гравців «Волині» читайте згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
fcvl Показати IP 27 Липня 2013 13:57
хто автор статтi
Вікінг до fcvl Показати IP 27 Липня 2013 14:02
Журналіст ВН :)
влад Показати IP 27 Липня 2013 23:22
після позорного програшу питання що за команда і що за болільники
проигрыш до влад Показати IP 28 Липня 2013 11:11
все идет по плану.
ВП Показати IP 28 Липня 2013 15:59
Автор молодець, добре написав! Полтавщина чудовий край.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus