USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вбивство 6-річної Мирослави на Харківщині: 13-річного винуватця відправили на три роки до спецустанови

2 Грудня 2021 19:39
13-річного підлітка, якого підозрювали у вбивстві 6-річної Мирослави Третяк у смт. Старий Салтів, що на Харківщині, суд відправив на 3 роки до спеціальної навчально-виховної установи для дітей і підлітків. Про це повідомили у прокуратурі Харківської області, передає УНН.

«Ухвалою Вовчанського районного суду Харківської області від 2 грудня 2021 року підтримано позицію обласної прокуратури та застосовано до неповнолітнього максимально можливий примусовий захід виховного характеру у вигляді направлення до спеціальної навчально-виховної установи для дітей і підлітків строком на 3 роки», – йдеться в повідомленні.

У зв’язку з тим, що неповнолітній не досяг віку кримінальної відповідальності, відповідно до вимог КПК України до нього можливо застосувати лише примусові заходи виховного характеру.

Нагадаємо, Мирослава Третяк зникла ввечері, 28 липня. Тіло дитини знайшли в покинутій будівлі з ознаками насильницької смерті – забоями голови та обличчя.

Головним підозрюваним виявився 13-річний сусід Богдан Ф. Саме в його товаристві востаннє бачили 6-річну дівчинку.

Відомо, що напередодні трагедії діти посперечалися, і вже згодом підліток запросив малолітню сусідку прогулятися.

Підозрюваний зізнався у вбивстві, однак його мотиви досі з’ясовують. Хлопець вже фігурував у скандалах-школяра неодноразово викривали у жорсткому поводженні з тваринами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1 Показати IP 3 Грудня 2021 12:45
Виростили чергового монстра, хай но він вийде з спецустанови.....
Лучанка Показати IP 3 Грудня 2021 22:12
ну ок,зараз неповнолітній. Після 3років тієї спец установи суд знову розглядатиме справу і його вже помістять в дорослу в"язницю? Чи за насильницьку смерть дитини він відсидить всього 3роки в спец установі????Бо якщо так,то виходить діти можуть робити страшні речі і їхній максимум це 3роки позбавлення волі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus