USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Вбивство дівчини у Ковелі розкрили

9 Жовтня 2015 14:10
Правоохоронці провели колосальну роботу, аби встановити особу загиблої. Оскільки дівчина нещодавно приїхала на Волинь з Полтавської області, і проживала в Ковелі у знайомого.

Нагадаємо, 6 жовтня в чергову частину Ковельського міського відділу УМВС України у Волинськiй областi надiйшло повiдомлення від 57-річного ковельчанина про те, що в лiсосмузi він виявив труп жiнки.

На мiсце подiї негайно виїхали керівництво міськвідділу та слідчо-оперативна група. Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження, під час якого правоохоронці розпочали з’ясовувати всі обставини вчинення кримінального правопорушення, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

У рамках досудового розслідування правоохоронці протягом доби встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий житель, який в минулому мав проблеми із законом, і був судимий за вчинення крадіжки.

Мотив вбивства – боргові зобов’язання. Постраждала займалася продажем речей через мережу Інтернет. Щоби не повертати гроші, вбивця вирішив позбавити дівчину життя. Зловмисник заманив дівчину в лісосмугу, де наніс їй кілька ножових поранень. Прикривши тіло гілками та поліетиленовими пакетами, зловмисник забрав у вбитої мобільний телефон та ключі від квартири. З помешкання дівчини вбивця викрав ще й ноутбук, який пізніше здав у ломбард.

– За фактом умисного вбивства відкрили кримiнальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України, – повідомив перший заступник начальника – начальник СУ УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин. – Чоловікові оголосили про підозру у вчинені злочину. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчий ковельського міського відділу міліції звернувся з клопотанням до суду щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
За скоєння вбивства з корисливих мотивів волинянину загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі, або довічне ув’язнення із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 14:22
розстріляти і забути
Колишній до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 15:02
Скоріш за все я не правий. І точно, що гуманісти мене осудять... Та в таких випадках я вважаю - розстрілу мало. Хочеться, щоб такі довго мучились. Це ж якою "твариною" потрібно бути? Зарізав молоду дівчину і спокійно пішов у її квартиру, потім у ломбард. Які 15 років??? Його ніщо не виправить. Там немає совісті і моралі!!! Тільки фізичний біль для таких. Вибачте за нестриманість.
я до Колишній Показати IP 9 Жовтня 2015 17:18
Правий на 100%!!!
123 до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 20:10
А может в "Торнадо" - рядовым бойцом, там таких много?
місто Л Показати IP 9 Жовтня 2015 14:46
І чому в Украіні відмінили смертну кару??!!!
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2015 14:53
Доки не відновлять смертної кари,доки таке буде тривати.Людське життя ломаного гроша не варте.А це бидло посидить 15 років і далі буде вбивати. Ці виродки знають, що їх не казнят ь і вбивають за копійки людей. Це просто жах
Отак до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2015 14:24
Так, посадить 15 років, а ми його кормити, гріти і т.і. будемо))
Бородач Показати IP 9 Жовтня 2015 14:57
Поздравляю вас, ребят, преступление раскрыто
ТТ Показати IP 9 Жовтня 2015 15:10
Молодці міліціонери, спрацювали.
Просто лучанин Показати IP 9 Жовтня 2015 17:24
Сидітиме, а люди будуть на нього працювати, щоб воно їло,пило і курило в тюрмі,бо податкі ж платяться і держава забезпечує такіх козлів. Нах*й розрізати по полам і собакам зкормити.
Повар Показати IP 9 Жовтня 2015 18:56
Собаки такого не їстимуть!
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 9 Жовтня 2015 23:43
ЩОСЬ НЕ ТАК, В СУДІ ДОВЕДЕНО,ЩО ВІН ВБИВ. С*КИ МАЙДАН РОЗСТРІЛЯЛИ І НІ КОГО НЕ ПОКАРАНО,АТО СКІЛЬКИ ЗАГИНУЛО А КРАЙНІХ НЕМА .
PSL Показати IP 14 Жовтня 2015 23:55
Комментаторы, никто не думал о том, что "дело" могут легко и просто склепать менты? Это кстати ко всем сторонникам и адептам смертной казни относится - хотели ли бы вы, чтобы вас (или кого-то из ваших близких) расстреляли (сожгли, повесили, посадили на кол), а потом извинились и сказали "ну, ошибочка вышла"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus